Definitieve Ontharing

 

Wie kent het niet ?


Harsen, scheren en epileren is voor veel vrouwen het hele jaar door een terugkerend, tijdrovend en vaak lastig ritueel. Maar waarom al deze moeite nog, als je ook pijnloos, veilig en snel je haren definitief kunt verwijderen? Dit kan nu met de MedCos® IPL.


 

Hoe werkt de MedCos® IPL?

 

 

Met de veilige en nagenoeg pijnloze ontharingsbehandeling door middel van flitslicht van de MedCos® IPL methode met gebruik van een filter van 590 NM, kan ongewenste haargroei op nagenoeg iedere locatie op het lichaam of gelaat behandeld worden met als resultaat een haarreductie van 80-90%. Het hoog energetisch gepulseerde licht zal door geleiding van het pigment omgezet worden in warmte. Deze warmte (welke minimaal 70° C moet zijn) zal door het pigment geleid worden naar de haarfollikel welke vervolgens definief vernietigd wordt.

Wat is er nog meer mogelijk met de MedCos® IPL?


De MedCos® IPL is een hoogwaardig IPL apparaat, dat werkt op basis van zichtbaar hoogenergetisch gepulseerd licht, dat op de huid wordt gericht. Door middel van dit gepulseerd licht kunnen verschillende aspecten van de huid behandelen met blijvend resultaat. De MedCos® IPL is de ideale oplossing voor de behandeling van ongewenste haargroei maar ook de behandeling van acne en huidverjonging bij zowel mannen als vrouwen.


Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen of kijk op www.medcos.be


PrijzenBovenlip

39 €

Oksels

75 €

Bikinilijn

98 €

Bikinilijn volledig (incl. schaamstreek)

129 €

Onderarmen

149 €

Bovenarmen

149 €

Volledige armen

279 €

Onderbenen (incl. knie)

199 €

Bovenbenen

279 €

Volledige benen

390 €

Halve rug

120 €

Volledige rug

360 €

Voor andere zones, zie aparte prijslijst in het instituut.

Over ons

Even weg van de stress of de dagelijkse sleur. Gewoon lekker ontspannen.Dit en nog veel meer is mogelijk bij schoonheidsinstituut Harmonie.

Openingstijden

  • Maa - Gesloten
  • Din - 10:00 - 19:00
  • Woe - 10:00 - 19:00
  • Don - 10:00 - 19:00
  • Vrij - 10:00 - 19:00
  • Zat - 10:00 - 16:00
  • Zon - Gesloten

Contacts